Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel: zo slecht was het ook weer niet

Van Bommel: zo slecht was het ook weer niet

8 feb 2019, 15:51

EINDHOVEN (ANP) - Mark van Bommel heeft afgelopen week niet heel lang stilgestaan bij de eerste helft van PSV tegen Fortuna Sittard. De Eindhovenaren haalden niet hun niveau en vanaf de tribunes waren ontevreden geluiden te horen. Na rust liep de koploper alsnog ruim weg: 5-0.

,,We hebben in de ogen van velen slecht gespeeld'', aldus Van Bommel, die deze mening slechts gedeeltelijk deelt. ,,Slordig was het 100 procent. Buiten dat hebben we wel een aantal kansen gecreëerd en hadden we verder afstand kunnen nemen. Maar dat we supertevreden over de eerste helft waren, gaat ook weer veel te ver. Het is ook mooi dat iedereen dat opvalt, dat het niet zo is zoals wij kunnen spelen.''

PSV verspeelde eerder in januari twee punten tegen FC Emmen (2-2) en won met klein verschil van FC Groningen (2-1). Van Bommel: ,,De afgelopen drie wedstrijden hebben we gewoon heel erg goed gespeeld. Als je de kansen telt van de tegenpartij, zijn dat er in al die drie wedstrijden drie of vier. Maar voor het oog is het zo dat we niet goed gespeeld hebben.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.