Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel treft met grillig PSV ervaren ploeg

Van Bommel treft met grillig PSV ervaren ploeg

21 aug 2019, 16:50

Mark van Bommel treft donderdag in de play-offs van de Europa League met PSV in Apollon Limassol een "hele lastige, ervaren tegenstander". En ervaring, dat is nou juist waarnaar Van Bommel in deze periode op zoek is.

"Het is een hele ervaren ploeg. Volgens mij gemiddeld 29 jaar. Zij hebben, zeker achterin, zo'n zeven jaar meer trainingen en wedstrijden in de benen dan onze aanvallers. Maar daar moeten wij mee omgaan. Zij zullen misschien zeggen dat wij meer technisch vernuft hebben", aldus Van Bommel.

De trainer van PSV heeft na het afscheid van enkele ouderen juist een wat jonger elftal tot zijn beschikking. "We zijn grillig. We hebben een heel jonge ploeg en moeten stabiel worden. Dat is een kwestie van tijd en dat komt niet zomaar", zei Van Bommel. "Het ene seizoen begin je wat hoger dan een ander seizoen. Het streven is om zo snel mogelijk richting de honderd procent te gaan. Er zit bij ons nog rek in, veel rek ook."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.