Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel laat oud-Spartaan Emegha (19) alweer vertrekken bij Antwerp

Van Bommel laat oud-Spartaan Emegha (19) alweer vertrekken bij Antwerp

4 aug 2022, 18:44

Emanuel Emegha vertrekt bij Antwerp FC. De 19-jarige Nederlandse aanvaller kwam niet voor in de plannen van trainer Mark van Bommel en vervolgt nu zijn voetballoopbaan bij de Oostenrijkse club Sturm Graz, waar hij een contract voor vier seizoenen ondertekende.

Antwerp nam Emegha in januari van dit jaar over van Sparta Rotterdam. Hij moest voorin de concurrentie aangaan met onder anderen Michael Frey en Mbwana Ally Samatta, maar daar slaagde hij niet in. In een half seizoen kwam Emegha slechts één keer in actie voor Antwerp. De Belgische club trok deze zomer met Oranje-international Vincent Janssen een nieuwe spits aan.

Emegha doorliep de jeugdopleiding van Sparta en via een aantal wedstrijden in de tweede divisie voor Jong Sparta bereikte hij het eerste elftal. Voor Sparta speelde hij 35 wedstrijden in de Eredivisie.

Sturm Graz verloor woensdag de eerste wedstrijd tegen Dinamo Kiev in de derde voorronde van de Champions League met 1-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.