Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel denkt niet aan opstappen bij PSV

Van Bommel denkt niet aan opstappen bij PSV

15 dec 2019, 18:20

PSV-trainer Mark van Bommel benadrukte het nogmaals na de domper tegen Feyenoord. "Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op", zei de coach na de nederlaag in De Kuip (3-1).

De geplaagde coach viel zijn ploeg niet af. "Ik heb een van de beste wedstrijden van PSV in dit seizoen gezien. Alleen het resultaat is heel erg slecht. We kwamen achter tegen de verhoudingen in, wij domineerden het spel", meende Van Bommel.

De trainer vond wel dat de eerste doelpunten aan te rekenen waren aan fouten van zijn spelers. "Maar ondanks dat bleven we goed voetballen, doorvechten, kansen creëren en combineren. Alleen het scoren hebben we nagelaten", aldus Van Bommel, die het niet eens was met de tweede penalty voor Feyenoord, waaruit de 3-0 viel. "Dat was een belachelijke beslissing van de scheidsrechter."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.