Terug

Volg Vandaag Inside

Van Beukering ambassadeur Lente Loopchallenge

Van Beukering ambassadeur Lente Loopchallenge

10 mrt 2021, 18:06

Jhon van Beukering heeft zich als ambassadeur verbonden aan de Lente Loopchallenge, een trainingsprogramma van negen weken met een einddoel op zondag 16 mei. De oud-speler van onder meer Vitesse en Feyenoord gaat zelf ook meedoen.

Het is een initiatief van de Stichting Zevenheuvelenloop, Omroep Gelderland en Gelderse Sport Federatie. "De drie samenwerkende partijen willen met dit programma mensen stimuleren om in beweging te komen en te blijven. Aan het eind van het traject lopen de deelnemers vijf, tien of vijftien kilometer in hun eigen omgeving", melden de organisatoren.

"We merken dat lopers een doel missen om naartoe te werken nu er geen evenementen mogen plaatsvinden. Wij zetten ons graag in om mensen in beweging te houden en om ze binnen de mogelijkheden wél een uitdaging te geven", aldus Alexander Vandevelde, directeur van de Stichting Zevenheuvelenloop. "Daarom zijn we blij dat Omroep Gelderland en de Gelderse Sport Federatie zich samen met ons willen inzetten om deze lente zoveel mogelijk mensen aan het hardlopen te krijgen."

De inmiddels 37 jaar oude Van Beukering speelde tien jaar geleden kort bij Feyenoord, maar dat werd geen succes. De te zware Van Beukering kreeg de bijnaam 'Jhonny van de Burger King'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.