Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn: 'Zij worden misschien wel de gevaarlijkste concurrent van Ajax om de titel'

Valentijn: 'Zij worden misschien wel de gevaarlijkste concurrent van Ajax om de titel'

5 dec 2021, 23:17

Valentijn Driessen heeft in een video op de website van De Telegraaf gereageerd op de 4-1 overwinning van PSV op FC Utrecht. Valentijn denkt dat de Eindhovenaren misschien wel de gevaarlijkste concurrent van Ajax worden in de strijd om de landstitel.

'Ik moet zeggen: Utrecht speelde ook goed, dat viel me niet tegen,' begon de chef voetbal van De Telegraaf. 'Maar die gaven veel te gemakkelijk de doelpunten weg, onder andere door Maarten Paes, de goalie. Die was absoluut niet in z'n beste vorm. Maar PSV speelde daarnaast best fris.'

'En wat ik goed vond om te zien: de afgelopen weken zijn de kastanjes door anderen uit het vuur gehaald, door onder andere Doan, Vinicius en Bruma, omdat een aantal basisspelers geblesseerd was, zoals Zahavi, Madueke en Gakpo. Gakpo kwam nu terug en ik vond hem eigenlijk heel sterk spelen. Heel zelfbewust, hij maakte ook die goal. Ik denk dat hij voor een hele lange tijd het verschil kan maken bij PSV, als hij fit blijft. En dat PSV misschien wel de gevaarlijkste concurrent van Ajax wordt om de titel,' concludeerde Valentijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.