Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn veroordeelt invalbeurt Vloet: 'Absoluut onbegrijpelijk wat Heracles heeft gedaan'

Valentijn veroordeelt invalbeurt Vloet: 'Absoluut onbegrijpelijk wat Heracles heeft gedaan'

18 jan 2022, 13:49

Valentijn Driessen heeft met verbazing gekeken naar de rentree van Rai Vloet. De middenvelder van Heracles Almelo was in november van vorig jaar betrokken bij een dodelijk verkeersongeluk. Vloet zou onder invloed zijn geweest. Twee maanden na het ongeluk, waarbij een kind om het leven kwam, maakte hij zaterdagavond zijn rentree in het duel met NEC.

‘Ik vind het onbestaanbaar dat de club niet heeft ingegrepen na het ongeluk’, zegt de Chef Voetbal van de Telegraaf bij Koffie met Valentijn. ‘Ik vind dat je hem had moeten ontslaan. Een werknemer van je zit met drank achter het stuur en veroorzaakt een dodelijk ongeluk. Dan moet je zo iemand ontslaan.’

Vloet maakte tot aan de winterstop geen deel meer uit van de selectie van Frank Wormuth, maar sloot vorige week weer aan. De club vindt dat Vloet in ieder geval tot de afronding van het politieonderzoek en de rechtszaak kan blijven voetballen voor Heracles. ‘Maar ze hadden hem op non-actief moeten stellen’, zegt Valentijn. ‘Zolang de zaak duurt, het liefst tot het einde van het seizoen, en dan samen naar een oplossing zoeken. Maar níet meer laten spelen.’

Het is verschrikkelijk voor dat gezin’, sluit Valentijn af. ‘Absoluut onbegrijpelijk wat Heracles heeft gedaan.’

Koffie met Valentijn: 'Brobbey en Haller zijn beiden geen Ajax-spits'
16:16
Koffie met Valentijn: 'Brobbey en Haller zijn beiden geen Ajax-spits'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.