Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn twijfelt aan toegevoegde waarde Wijnaldum bij Feyenoord of PSV

Valentijn twijfelt aan toegevoegde waarde Wijnaldum bij Feyenoord of PSV

16 juni 2023, 20:11

Valentijn Driessen heeft zijn twijfels bij een overstap van Georginio Wijnaldum naar Feyenoord of PSV. De middenvelder die onder contract staat bij Paris Saint-Germain wordt veel genoemd bij zijn oude clubs Feyenoord en PSV. Valentijn vraagt zich in een video-item van De Telegraaf hardop af of Wijnaldum op dat niveau nog van toegevoegde waarde kan zijn.

"Ik denk dat het goed voor hem is om terug te keren naar Nederland, maar of hij de speler is die Feyenoord of PSV verder helpt moeten we afwachten. Als je hem ziet lopen denk je echt dat hij een bulk stenen op zijn rug heeft. Het loopt niet meer", begint de chef voetbal van De Telegraaf.

"Dat vind ik eigenlijk niet zo raar, want hij maakte op 16-jarige leeftijd zijn debuut en heeft natuurlijk altijd verschrikkelijk veel arbeid geleverd. Hij ging maar door, misschien is het pijpje wel leeg nu. Hij brengt natuurlijk wel een bak ervaring met zich mee, en zoals je vroeger zag bij bijvoorbeeld Cocu en Van Bommel kan zo’n terugkeer goed of slecht uitpakken, maar in zijn geval is het echt afwachten", besluit Valentijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.