Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn: 'Ik denk dat Feyenoord in z'n handen mag knijpen, als ze hem los kunnen weken'

Valentijn: 'Ik denk dat Feyenoord in z'n handen mag knijpen, als ze hem los kunnen weken'

6 jan 2022, 18:43

Valentijn Driessen is ervan overtuigd dat Riechedly Bazoer een directe versterking zou zijn voor Feyenoord. De Rotterdammers hopen na het mislopen van Joey Veerman de middenvelder van Vitesse te kunnen binnenhalen deze winter.

'Dat zou een uitstekende speler zijn voor Feyenoord. Hij zal bovenaan in de hiërarchie bij Feyenoord terechtkomen qua kwaliteiten', zegt Valentijn in de voetbalpodcast Kick-Off van De Telegraaf. 'Ik denk dat Feyenoord in de handen mag knijpen, als ze hem los kunnen weken. Vitesse vraagt zeker 1,5 tot 2 miljoen euro. Wil je dat betalen voor een speler die over een half jaar uit zijn contract loopt?'

'Aan de andere kant, over een half jaar kunnen ze hem misschien niet meer halen, want dan staan de clubs in de rij voor zo'n kwaliteitsspeler', aldus Valentijn over Bazoer, die ook in verband wordt gebracht met PSV, Benfica en Sporting Portugal.

Volgens De Gelderlander hangt er een prijskaartje van twee miljoen euro om de nek van Bazoer. De middenvelder is aan het einde van dit seizoen transfervrij en dus hoopt Vitesse deze winter er nog financieel wat aan over te kunnen houden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.