Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen vrijdagavond aan tafel bij Veronica Inside

Valentijn Driessen vrijdagavond aan tafel bij Veronica Inside

22 okt 2021, 15:33

Vanavond staat er weer een gloednieuwe uitzending van Veronica Inside op het programma en niemand minder dan Valentijn Driessen zit aan tafel bij Johan, Wilfred en René om alle gebeurtenissen op en rondom de voetbalvelden te bespreken. 

De coëfficiëntpunten blijven binnenstromen voor Nederland na de overwinningen van Feyenoord, AZ, Vitesse en Ajax. Tot grote verbazing was Valentijn afgelopen week enorm positief over Ajax-trainer Erik ten Hag, die met zijn ploeg in de Champions League Borussia Dortmund vernederde met een 4-0 overwinning. PSV verloor in eigen huis met 1-2 van AS Monaco.

Louis van Gaal maakte vandaag de voorselectie van het Nederlands elftal voor de laatste twee WK-kwalificatiewedstrijden bekend. De bondscoach heeft in totaal 30 man geselecteerd. Verder liep het deze week in Rotterdam volledig uit de hand, nadat bestuursleden van FC Union Berlin werden aangevallen door hooligans van Feyenoord.

Kortom, de mannen hebben weer genoeg te bespreken vanavond! Veronica Inside is vanavond vanaf 20:30u te zien bij Veronica.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.