Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn Driessen: ‘Mislintat zijn kop zal binnen enkele dagen rollen’

Valentijn Driessen: ‘Mislintat zijn kop zal binnen enkele dagen rollen’

24 sep 2023, 20:05

De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord werd zondagmiddag gestaakt bij een 0-3 voorsprong voor de Rotterdammers, nadat Ajax-fans voor de tweede keer vuurwerk op het veld hadden gegooid. Valentijn Driessen spreekt zich in De Telegraaf uit over de situatie bij Ajax.

Volgens Valentijn moet de eerste stap in Amsterdam schoon schip maken zijn. “Mislintat moet sowieso op non-actief worden gesteld, zolang dat onderzoek duurt en daarna moet je hem ontslaan vanwege een wanprestatie, want dat heeft hij gewoon geleverd. Dat zien we iedere dag en dat zien we iedere wedstrijd.”

Valentijn houdt niet alleen Mislintat verantwoordelijk, ook Jan van Halst, de RvC en de directeur van de RvC, Maurits Hendriks, hebben volgens hem een bijdrage geleverd. "Het moet hier lijden tot Bijltjesdag en waarschijnlijk heb je wel een aantal Bijltjesdagen nodig om de hele zaak schoon te vegen. Dat kan gewoon niet anders in deze situatie.”

Volgens Valentijn zal deze zelfbenoemde ‘Bijltjesdag’ binnen enkele dagen zijn: "Ik verwacht dat de kop van Sven Mislintat binnen enkele dagen of misschien wel vandaag zal rollen. Misschien dat hij niet ontslagen wordt, omdat ze het onderzoek willen afwachten, maar hij zal wel op non-actief gesteld worden. Als jij trainers gaat bedreigen en je komt in de kleedkamer en gaat allerlei spelers nog ophitsen. Dan hoor je gewoon geen directeur voetbalzaken van Ajax te zijn, dan moet je gewoon opkrassen, want er is natuurlijk geen weg meer terug.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.