Terug

Volg Vandaag Inside

Vaessen geraakt door mooie woorden van collega-voetballers: ‘Ik hou van je, broer!’

Vaessen geraakt door mooie woorden van collega-voetballers: ‘Ik hou van je, broer!’

15 nov 2023, 20:00

Collega-voetballers van Etienne Vaessen hebben met blijdschap gekeken naar de rentree van de doelman van RKC. Voor de camera van ESPN hebben verschillende mensen uit de voetballerij prachtige woorden over voor de 28-jarige doelman uit Breda. “Ik hou van je, broer.”

Vaessen kwam op 30 september hard in botsing met Ajax-aanvaller Brian Brobbey. De keeper raakte buiten bewustzijn en werd uit voorzorg op het veld gereanimeerd. De ploeggenoten van RKC waren vervolgens zo aangeslagen dat het duel werd gestaakt.

Afgelopen zaterdag maakte Vaessen zijn rentree op het voetbalveld. Hij stond met helm onder de lat bij RKC Waalwijk in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.