Terug

Volg Vandaag Inside

Vader Go Ahead Eagles-aanvoerder Bas Kuipers overleden

Vader Go Ahead Eagles-aanvoerder Bas Kuipers overleden

17 okt 2022, 00:00

Peter Kuipers, de vader van Go Ahead Eagles-aanvoerder Bas Kuipers, is overleden. Dat meldt zijn broer, de bekende astronaut André Kuipers, maandag op Twitter.

"Na heftige dagen afscheid moeten nemen van mijn jongere broer Peter. Zijn hersenen hielden er mee op, maar hij leeft voort in het hoofd van velen", schrijft André.

Zoon Bas vertelde afgelopen zaterdag voor de camera van ESPN dat zijn vader afgelopen woensdag twee keer een hersenbloeding kreeg. "Mijn vader heeft woensdag twee hersenbloedingen gehad, waarvan de laatste fataal voor hem is geweest. Zijn lichaam is er nog wel, maar zijn hersenen doen het niet meer. De doktoren kunnen niets meer voor hem doen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.