Terug

Volg Vandaag Inside

UITGELICHT: De heetste foto's van FHM500-winnares Sylvana IJsselmuiden

UITGELICHT: De heetste foto's van FHM500-winnares Sylvana IJsselmuiden

27 mei 2020, 21:52

Sylvana IJsselmuiden is de winnares van de FHM500 en daarmee uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. Sylvana is bekend als de bloedmooie presentatrice van Dumpert. Op Instagram probeert ze al een tijdje in contact te komen met de mannen van Veronica Inside. Met verleidelijke teksten als 'Kom eens kontjes reeten bij Dumpertreeten, René' en 'Nodig mij dan eens uit' probeert ze de de mannen van VI aan zich te binden. De hoogste tijd om de heetste foto's van de bloedmooie Sylvana eens onder elkaar te zetten. Zonder twijfel vijf reeten, Sylvana! 🍑🍑🍑🍑🍑

Wilfred wist vorige week al te melden dat Sylvana de winnares was van de FHM500, doordat hij al een appje van haar had gekregen, waarin ze vroeg of ze als winnares langs mocht komen bij Veronica Inside. Bekijk het in de beelden hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.