Terug

Volg Vandaag Inside

Tuchel lovend over Bakker: 'Heeft de fysieke kwaliteiten om aan te haken'

Tuchel lovend over Bakker: 'Heeft de fysieke kwaliteiten om aan te haken'

1 aug 2020, 17:33

Mitchel Bakker doet het goed bij PSG, zo oordeelt trainer Thomas Tuchel. Er bestaat daarom zelfs een kans dat de verdediger over elf dagen zal starten in de Champions League-wedstrijd tegen Atalanta Bergamo. Hij zal dan Juan Bernat moeten vervangen, die nog aan het herstellen is van een blessure.

Ondanks dat Bakker zich de afgelopen weken heeft laten zien, hoopt Tuchel nog steeds op de terugkeer van Bernat. 'Dat hoop ik echt, maar ik ben erg tevreden over Mitchel', aldus Tuchel. 'Hij heeft de fysieke kwaliteiten om aan te haken. Het is niet makkelijk voor hem, omdat er veel druk is. Er moet altijd gewonnen worden, maar hij laat zien dat hij het kan.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.