Terug

Volg Vandaag Inside

Truus van Gaal onthult opmerkelijke reden voor bezwaar tegen bondscoachschap

Truus van Gaal onthult opmerkelijke reden voor bezwaar tegen bondscoachschap

6 aug 2021, 11:25

Truus van Gaal heeft uitleg gegeven waarom zij bezwaar had tegen opnieuw een klus als bondscoach van haar man Louis van Gaal. De 67-jarige vrouw bevestigt in Story dat ze heeft geprobeerd om haar man tegen te houden om terug te keren als bondscoach van het Nederlands elftal. De vorige periode dat hij bondscoach bij Oranje was, werd ze namelijk ernstig bedreigd.

'Toen Louis bondscoach was, kreeg ik om de haverklap sms'jes van mensen die ik niet ken, met teksten als: 'Wacht maar, we weten je te vinden'. Zelfs berichten waarin mij de verschrikkelijke ziekte werd toegewenst waar Louis' eerste vrouw aan overleden is', doelt ze op (alvleesklier)kanker, waaraan zijn vrouw Fernanda Obbes overleed toen ze nog maar 39 jaar oud was. Truus van Gaal stelt dat bijna niemand het telefoonnummer van haar man heeft. 'En heel veel mensen wel het mijne, omdat dit al twaalf jaar hetzelfde is.'

Eerder reageerde Johan in De Oranjezomer op de bezwaren van Truus van Gaal. De besnorde analist heeft begrip voor de vrouw van Louis van Gaal. 'Zo'n Truus denkt ook: we zitten daar lekker in Portugal in het zonnetje, we kunnen even lekker golfen en nu gaat hij weer terug naar Nederland en krijgt hij de hele zeikpers weer over zich heen, met dit programma voorop. Truus heeft weleens tegen bekenden gezegd dat als wij in beeld zijn, Louis deurensmijtend door het huis loopt.'

In de onderstaande video werd er in De Oranjezomer al eerder vertelt dat Truus van Gaal de keuze van haar man Louis van Gaal niet zag zitten.

'Truus van Gaal niet blij met bondscoachschap Louis'
1:52
'Truus van Gaal niet blij met bondscoachschap Louis'

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.