Terug

Volg Vandaag Inside

Fulham-coach woedend op Kenny Tete na tegengoal door kapotte schoen

Fulham-coach woedend op Kenny Tete na tegengoal door kapotte schoen

30 aug 2023, 11:53

Fulham boekte in de League Cup dinsdag succes door na strafschoppen te winnen van Tottenham Hotspur. Kenny Tete benutte in de serie de beslissende penalty, maar ondanks de winst was trainer Marco Silva woedend op de oud-Ajacied door een kapotte schoen.

Aan het begin van de tweede helft moest Tete plots terug naar de kleedkamer om een nieuwe schoen te gaan halen, terwijl die normaliter in de dug-out horen te liggen. Hierdoor kwam Fulham tijdelijk met tien man te staan en op dat moment scoorde Tottenham de 1-1. Iets wat Silva de rechtsback enorm kwalijk neemt. “Dit is de eerste en laatste keer dat zoiets kan gebeuren”, riep Silva na afloop tegenover Sky Sports. "De volgende keer moet dat door ons anders worden opgelost. We kunnen het ons niet veroorloven de tegenstander twee tot drie minuten zomaar tegen een man minder te laten spelen. Nu scoren ze ook in die fase. Hier gaan we het zeker nog over hebben.”

De tekst gaat verder onder de Tweet

Volgens Tete ging zijn schoen kapot door het maken van een blok: ”Ik dacht: laat ik maar naar binnen rennen, ik ben sneller dan de materiaalman. Ik wisselde de schoen, kwam terug en er viel een goal. Dat was natuurlijk een flinke teleurstelling, maar we bleven vechten en dan is het wel mooi dat ik de winnende strafschop maak”, aldus Tete op het clubkanaal van Fulham.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.