Terug

Volg Vandaag Inside

Trainer Solskjaer denkt met United al aan volgend seizoen

Trainer Solskjaer denkt met United al aan volgend seizoen

25 dec 2019, 11:00

Trainer Ole Gunnar Solskjaer had meer verwacht van zijn eerste jaar bij Manchester United. "We lopen achter. Ik had gehoopt dat we verder zouden zijn" erkent de Noorse oefenmeester.

Manchester United bekleedt een teleurstellende achtste positie op de ranglijst, met al 24 punten minder dan koploper Liverpool. United heeft na achttien duels vier punten minder dan vorig jaar rond deze tijd.

"We zullen dit seizoen gebruiken om een goed team voor volgend jaar te smeden", zegt Solskjaer. "Maar hopelijk kunnen we dat proces versnellen met goede resultaten. We willen weer een team zijn dat gaat domineren. Dat heeft tijd nodig. Liverpool was ook niet meteen de ploeg die het nu is."

Solskjaer volgde op 19 december vorig jaar trainer José Mourinho op bij United, dat donderdag tegen het als negende geklasseerde Newcastle United speelt. Voor zaterdag staat een duel met Burnley op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.