Terug

Volg Vandaag Inside

Jansen twee jaar langer bij Heerenveen

Jansen twee jaar langer bij Heerenveen

24 dec 2019, 11:19

Vlak voor de kerst heeft sc Heerenveen het contact van hoofdtrainer Johnny Jansen met twee jaar verlengd. De 44-jarige Fries is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer in de eredivisie, nadat hij daarvoor al in tal van andere functies bij de club had gewerkt. Heerenveen gaat als nummer 8 van de ranglijst de winterstop in.

Jansen kreeg afgelopen zomer een contract voor een jaar in het Abe Lenstra-stadion. Hij fungeerde in de laatste weken van het vorige seizoen al als interim-hoofdtrainer, na het ontslag van Jan Olde Riekerink. "Een contract voor een jaar is prima", zei Jansen bij zijn aanstelling. "Het is aan mij om mijn werk hier goed te doen, zodat we samen verder kunnen bouwen." De clubleiding is zo tevreden over de eerste seizoenshelft, dat Jansen met een nieuw contract op zak de feestdagen in gaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.