Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham Hotspur verbant fan die beker op veld gooide

Tottenham Hotspur verbant fan die beker op veld gooide

24 dec 2019, 15:39

Tottenham Hotspur heeft de fan opgespoord die zondag tijdens de verloren thuiswedstrijd tegen Chelsea (0-2) een volle drinkbeker op het veld gooide. De plastic beker vloog rakelings langs het hoofd van doelman Kepa Arrizabalaga van Chelsea. Het incident gebeurde in de tweede helft, toen de eindstand al op het scorebord stond. De dader heeft een stadionverbod gekregen.

De gemoederen liepen hoog op in het stadion van de Spurs. Niet alleen de Spaanse keeper van Chelsea was het mikpunt. De Duitse verdediger Antonio Rüdiger beklaagde zich bij de scheidsrechter over racistische bejegeningen vanaf de tribune. De stadionspeaker riep de toeschouwers een paar keer op om daarmee te stoppen. Tottenham onderzoekt welke fans zich schuldig hebben gemaakt aan racisme. De club wist wel al de toeschouwer te identificeren die de beker naar Arrizabalaga gooide.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.