Terug

Volg Vandaag Inside

Tom Egbers heeft voor het eerst in maanden weer gepresenteerd

Tom Egbers heeft voor het eerst in maanden weer gepresenteerd

6 sep 2023, 16:10

Tom Egbers nam dinsdagavond weer de rol van presentator op zich. De Almeloër, die momenteel niet werkt voor NOS Sport vanwege aantijgingen van grensoverschrijdend gedrag aan zijn adres, heeft de businessclubavond van voetbalclub Heracles Almelo gepresenteerd, meldt het AD.

Het zou zijn eerste klus in maanden zijn. Egbers zou volgens het AD tegen de aanwezigen hebben gezegd wel even zijn agenda te hebben moeten raadplegen toen hij werd gevraagd voor de presentatieklus. "Maar ik heb nu ruimte genoeg in mijn vrije tijd", sprak Egbers dinsdagavond. Verder zei de presentator niets over het feit dat hij momenteel niet meer werkzaam is voor de NOS.

Commercieel manager van de club, Tom Uitzetter, liet aan het AD weten dat de aantijgingen geen reden zijn om niet te willen samenwerken met Egbers. "Wij hebben met Tom een echte Heraclied en een prima presentator voor onze businessclub-avond gevonden. Wat er tussen hem en de NOS speelt, daar kunnen wij ons als club niet mee bemoeien."

Begin maart publiceerde de Volkskrant een groot artikel over wangedrag op de redactie van NOS Sport. In het artikel werd Egbers genoemd als een van de mensen die grensoverschrijdend gedrag zou hebben vertoond. De presentator zou een vrouwelijke collega, met wie hij een affaire zou hebben gehad, hebben geïntimideerd en gepest. De presentator heeft hiervoor spijt betuigd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.