Terug

Volg Vandaag Inside

'Toekomst Nyck de Vries in F1 hevig onder druk na opvallend harde uitspraken Helmut Marko'

'Toekomst Nyck de Vries in F1 hevig onder druk na opvallend harde uitspraken Helmut Marko'

27 juni 2023, 18:03

Dat Formule 1-coureur Nyck de Vries al een tijdje onder druk staat, is geen geheim. Waar topadviseur van Red Bull Racing, Helmut Marko, na de afgelopen twee races juist wat positiever over hem was, gaat hij er nu in de Inside Line F1 Podcast weer op harde wijze in over de 28-jarige coureur van AlphaTauri.

Helmut Marko, de man die de coureurs bepaalt voor RedBull Racing, maar ook voor zusterteam AlphaTauri, krijgt in de podcast de vraag of hij en teambaas Christian Horner het wel eens oneens zijn over bepaalde coureurkeuzes. "De laatste keer was denk ik Nyck de Vries. En op dit moment lijkt het erop dat hij gelijk had…", luidt het antwoord van Marko, doelend op de twijfels bij teambaas Horner.

De Vries voldoet dit seizoen nog niet aan de verwachtingen van RedBull Racing en AlphaTauri. Yuki Tsunoda, de teamgenoot van De Vries, wist dit seizoen al wel punten te scoren, dit deed hij tijdens de GP's van Australië en Azerbeidzjan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.