Terug

Volg Vandaag Inside

'Toekomst Koeman bij FC Barcelona afhankelijk van komende 3 wedstrijden'

'Toekomst Koeman bij FC Barcelona afhankelijk van komende 3 wedstrijden'

16 sep 2021, 13:25

Ronald Koeman krijgt nog 3 wedstrijden van FC Barcelona-president Joan Laporta om zijn baan te redden. Na een vernedering tegen FC Bayern München afgelopen dinsdag is Laporta opnieuw gaan twijfelen of de Nederlander de juiste persoon is voor Barca en stelt Koeman een ultimatum, weet SPORT te melden.

Barcelona was overduidelijk een paar klassen te licht voor de geoliede machine uit München. Op een pijnlijke avond in het eigen Camp Nou trok Barcelona zich terug en verloor het met 0-3. Laporta schijnt helemaal klaar te zijn met Koeman, nadat hij in het Champions League-duel in een 5-3-2-formatie aantrad. De formatie van Koeman kwam in gehele wedstrijd ook niet tot een schot op doel. De president van de club vind dat alleen 4-3-3 past binnen de club, in combinatie met aanvallend voetbal.

Laporta heeft Koeman laten weten dat hij 3 wedstrijden krijgt om het tij te keren. Het lijkt er dus op dat de toekomst van de oud-bondscoach in handen ligt van het resultaat tegen laagvliegers Granada, Cádiz en Levante. Mochten deze uitslagen de president niet bekoren, dan zou een voortijdig ontslag kunnen volgen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.