Terug

Volg Vandaag Inside

Tina Nijkamp en Raymond Mens vanavond aan tafel bij De Oranjezomer

Tina Nijkamp en Raymond Mens vanavond aan tafel bij De Oranjezomer

1 aug 2023, 16:08

Vanavond staat er weer een nieuwe uitzending van De Oranjezomer op het programma. Jack van Gelder is de vijfde weekgast en zit de hele week aan tafel bij Hélène Hendriks. Verder schuiven ook Tina Nijkamp en Raymond Mens aan. Pieter Cobelens en Noa Vahle nemen plaats aan de bar.

De Oranjezomer brengt niet alleen sport, maar ook alles wat er die dag toe doet: van de drukte op Schiphol tot aan de spannende etappes in de Tour de France en van de oorlog in Oekraïne tot de laatste ontwikkelingen in politiek Den Haag.

De Oranjezomer is iedere werkdag om 21.35 uur te zien bij SBS6! Kijk hieronder de hoogtepunten terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.