Terug

Volg Vandaag Inside

Timber weerstaat interesse Ten Hag en verlengt contract bij Ajax

Timber weerstaat interesse Ten Hag en verlengt contract bij Ajax

18 aug 2022, 18:55

Jurriën Timber heeft zijn toekomst voorlopig aan Ajax verbonden. De verdediger heeft zijn contract opengebroken en met een jaar verlengd tot de zomer van 2025.

De 21-jarige international stond de afgelopen maanden in de belangstelling van Manchester United. Ook met het oog op het WK van eind dit jaar in Qatar heeft hij besloten om bij Ajax te blijven. Bondscoach Louis van Gaal is zeer gecharmeerd van Timber en liet hem al regelmatig aan de aftrap verschijnen.

Timber liet de afgelopen maanden doorschemeren dat hij het nog uitstekend naar zijn zin heeft bij Ajax. "Ik hoef niet zo nodig weg", zei hij. "Ajax is ook een topclub en we spelen opnieuw in de Champions League."

Timber sloot in 2014 aan bij de jeugdopleiding van Ajax. Op 7 maart 2020 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht tijdens een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. De verdediger speelde tot nu toe 76 officiële wedstrijden in het eerste elftal en was goed voor vier doelpunten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.