Terug

Volg Vandaag Inside

Timber maakt droomtransfer naar Arsenal

Timber maakt droomtransfer naar Arsenal

29 juni 2023, 19:02

Jurriën Timber gaat de overstap maken naar Arsenal. Volgens De Telegraaf heeft Ajax een akkoord bereikt met The Gunners over een transfer van de 22-jarige verdediger.

Alleen de medische keuring staat de bekendmaking van de transfer nog in de weg. Volgens de ochtendkrant staat zowel de medische test als de presentatie op de planning voor de komende dagen.

De vraagprijs van Ajax zou volgens verschillende media rond de 60 miljoen liggen, maar de Amsterdamse club ontvangt naar verluidt een bedrag van circa 42 miljoen euro, dat door middel van bonussen nog op kan lopen tot 47 miljoen euro.

Timber zou de eerste vaste basisspeler van Ajax worden die deze zomer vertrekt. De verdediger speelde 121 wedstrijden in het Ajax 1-shirt. Daarin was hij goed voor zes doelpunten en vier assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.