Terug

Volg Vandaag Inside

Thomas van Groningen mist Vandaag Inside: 'Soms zit ik bij Op1…'

Thomas van Groningen mist Vandaag Inside: 'Soms zit ik bij Op1…'

4 juni 2023, 11:40

Thomas van Groningen was afgelopen vrijdagmiddag co-host bij The Friday Move, het radioprogramma van Wilfred Genee op BNR Nieuwsradio. Wilfred vroeg de politiek verslaggever of hij Vandaag Inside nog wel eens miste.

Van Groningen werd vooral bekend doordat hij regelmatig te gast was bij Vandaag Inside, maar een aantal maanden later besloot hij om over te stappen naar Op1, wat de mannen hem niet in dank afnamen. Johan vertelde eerder al eens dat hij vond dat Thomas van Groningen Vandaag Inside lelijk had laten vallen. De afgelopen weken werden er aan tafel wat grapjes over de politiek analist gemaakt. Hij zit daar niet mee vertelt hij, hij doet zelfs uit de doeken dat hij Vandaag Inside wel eens mist.

"Soms zit ik wel eens bij Op1 en denk ik 'nou, een goede grap van René er nu tussendoor zou wel leuk zijn, of een guitig filmpje van iets geks.' Ik kijk nooit naar Vandaag Inside, maar luister wel altijd de podcast", besluit van Groningen.

Johan over Thomas van Groningen: 'Hij heeft ons lelijk in de steek gelaten'
1:09
Johan over Thomas van Groningen: 'Hij heeft ons lelijk in de steek gelaten'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.