Terug

Volg Vandaag Inside

Teze arriveert in spelershotel PSV op Cyprus

Teze arriveert in spelershotel PSV op Cyprus

29 okt 2020, 18:40

Jordan Teze is donderdagmiddag gearriveerd in het spelershotel van PSV. De Eindhovense club laat op social media een filmpje zien waarin de international wordt verwelkomd door zijn teamgenoten. PSV speelt later op de dag (21.00 uur) in de Europa League tegen Omonia Nicosia.

Aanvankelijk mocht Tete van de Cypriotische autoriteiten het land niet in, omdat hij nog niet lang genoeg was hersteld van een besmetting met het coronavirus. Cyprus hanteert andere protocollen dan Nederland en de UEFA. In tweede instantie kreeg hij alsnog toestemming, waarna hij donderdagochtend meteen op het vliegtuig stapte.

Teze en Eran Zahavi werden woensdag vlak voor vertrek vanuit Eindhoven uit het vliegtuig gehaald. Zahavi kreeg ook bij nader inzien geen toestemming om naar Cyprus te reizen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.