Terug

Volg Vandaag Inside

Teruggekeerde Hoedt heeft wat goed te maken bij Lazio

Teruggekeerde Hoedt heeft wat goed te maken bij Lazio

15 okt 2020, 22:07

De teruggekeerde verdediger Wesley Hoedt beseft dat hij bij Lazio iets goed te maken heeft. 'Ik heb een fout gemaakt door deze club te verlaten en ik ben de eerste om dat toe te geven', liet de 26-jarige Nederlander weten bij zijn presentatie in Rome. 'Maar je maakt nu eenmaal fouten in het leven. Ik ben blij dat ik nu bij Lazio een herkansing krijg.'

Lazio nam de zesvoudige international op 5 oktober op huurbasis over van Southampton, met een optie tot koop. Hij stond eerder tussen 2015 en 2017 onder contract bij de Italiaanse club. Volgens de oud-speler van AZ keert hij zeker in mentaal opzicht sterker terug in Rome.

'Ik heb drie jaar ervaring in het buitenland opgedaan en ben zeker meer volwassen geworden, als mens en als speler. Nu is het aan mij om het te bewijzen. Ik weet dat er om me heen twijfels zullen zijn, maar ik zal alles geven voor dit shirt en deze fans.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.