Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag zet Cristiano Ronaldo uit selectie Manchester United

Ten Hag zet Cristiano Ronaldo uit selectie Manchester United

20 okt 2022, 19:00

Erik ten Hag heeft Cristiano Ronaldo uit de selectie van Manchester United gezet. De Engelse club gaat zonder Ronaldo toewerken naar de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Chelsea. De Portugese sterspeler liep woensdag in de slotfase van het duel met Tottenham Hotspur zonder toestemming van Ten Hag van de reservebank naar de kleedkamer.

De Nederlandse trainer bevestigde na de wedstrijd dat Ronaldo, die geen speeltijd had gekregen, zelf was weggelopen. "Maar laten we nu feestvieren", zei hij. "Dat andere handelen we donderdag wel af."

In een korte verklaring op de website meldde Manchester United donderdag dat Ronaldo geen deel uitmaakt van het team voor de wedstrijd tegen Chelsea. "De rest van de selectie is volledig gefocust op de voorbereiding op dat duel."

Ten Hag liet de 37-jarige superster in de Premier League pas twee keer starten. Ronaldo moest het voornamelijk doen met invalbeurten. Tegen de Spurs kwam hij helemaal niet in actie. In de Europa League had Ronaldo wel steeds een basisplaats.

René van der Gijp reageerde donderdag op de opvallende actie van Cristiano Ronaldo. Bekijk de beelden hieronder.

René is het totaal oneens met Dick over weglopende Ronaldo: 'Schei uit, alsjeblieft zeg!'
1:56
René is het totaal oneens met Dick over weglopende Ronaldo: 'Schei uit, alsjeblieft zeg!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.