Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag: 'Dan zie je dat de nummer twee in Nederland ons niet kan bijbenen'

Ten Hag: 'Dan zie je dat de nummer twee in Nederland ons niet kan bijbenen'

10 jan 2021, 22:45

Ajax-trainer Erik ten Hag reageert voor de camera van ESPN op het 2-2 gelijkspel van zijn ploeg in de topper tegen PSV en constateerde dat Ajax in het laatste uur beter voor de dag kwam dan in het eerste half uur.

Op de vraag wat hij meeneemt uit de wedstrijd, antwoordt Ten Hag: 'Dat deze ploeg karakter heeft en dat we met lef moeten spelen. En als we dan intensiteit op de mat kunnen leggen, dan zie je gewoon dat de nummer twee in Nederland ons niet kan bijbenen. Dat moeten wij vasthouden.'

De Ajax-trainer genoot van het algemene niveau van de wedstrijd: 'Ik denk dat er heel veel kwaliteit op het veld stond. Het Nederlandse publiek hebben we denk ik een mooie wedstrijd voorgeschoteld.'

'We blijven bovenaan staan en daar ben ik blij mee. Maar wij kunnen inderdaad verder met met name het laatste uur,' concludeert Ten Hag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.