Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag: Champions League hoort bij Ajax

Ten Hag: Champions League hoort bij Ajax

29 aug 2018, 01:33

KIEV (ANP) - Uiterlijk onbewogen keek trainer Erik ten Hag na de wedstrijd van Ajax tegen Dinamo Kiev (0-0) toe hoe zijn spelers de plaatsing voor de groepsfase van de Champions League uitgelaten vierden. ,,Het is genieten dat deze groep in korte tijd zo naar elkaar is gegroeid", zei hij voor de camera van Veronica. ,,Het is toch geweldig dat we naar het kampioenenbal mogen. Daar hoort Ajax."

Ten Hag stond al tijdens de voorronden van de Champions League onder druk, nadat de clubleiding ruim 30 miljoen euro had uitgetrokken voor Dusan Tadic en Daley Blind. ,,Maar zo voelde ik dat niet", zei hij. ,,Bij Ajax moeten we altijd presteren."

,,We hebben de voorronden van de Champions League soeverein overleefd", doelde hij op vier gewonnen duels en twee gelijke spelen. ,,We gaan de Champions League in. Dat is geweldig. En er zit nog zo veel lucht naar boven in. Wel hebben we hier in Kiev veel te veel kansen gemist. We moeten echt effectiever worden. Dan wordt het leven een stuk makkelijker. Dat ga ik ze nog wel onder de neus wrijven. We moeten elkaar uitdagen en iedere week beter worden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.