Terug

Volg Vandaag Inside

Te Kloese over weigeren regenboogband door Kökcü: 'Zijn rol wordt komende week nog besproken'

Te Kloese over weigeren regenboogband door Kökcü: 'Zijn rol wordt komende week nog besproken'

16 okt 2022, 00:00

Algemeen directeur Dennis te Kloese weet niet zeker of Feyenoord goed heeft gehandeld in de zaak rond het weigeren van de One Love-band door aanvoerder Orkun Kökcü. "Dat zal de toekomst uitwijzen. Wij zitten in een leerproces." Volgens Te Kloese zal de rol van Kökcü als aanvoerder in dit voorval en in bredere maatschappelijke discussies de komende week nog worden besproken, zei de directeur bij ESPN.

"Als club zullen we steeds bij die discussie zijn. Maar in ieder geval hebben we vandaag laten zien dat wij als club hier achter staan door Gernot Trauner de One Love-band te geven. Wij omarmen dit hele beleid en doen hier heel veel aan. Het is een moeilijke situatie voor iedereen binnen de club. Het maakt het heel moeilijk dat Kökcü niet wil uit geloofsovertuiging, maar daar willen we ook respect voor opbrengen", zei hij na het gewonnen duel met AZ (1-3).

Te Kloese zei daarnaast dat Feyenoord op korte termijn een opvolger voor de vertrokken technisch directeur Frank Arnesen wil aanstellen, zodat het technische beleid richting de winterse transferperiode en komende zomer kan worden opgesteld. Te Kloese combineerde de functies van algemeen en technisch directeur afgelopen zomer en zei dat dat te veel is, ook qua verantwoordelijkheden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.