Terug

Volg Vandaag Inside

Taylor over aanstelling Steijn: 'Ik snap niet waarom het iedereen verrast'

Taylor over aanstelling Steijn: 'Ik snap niet waarom het iedereen verrast'

15 juni 2023, 10:52

Kenneth Taylor snapt niet waarom er zoveel kritiek is op de aanstelling van Maurice Steijn als nieuwe hoofdtrainer van Ajax, vertelt hij aan de NOS. Steijn zou volgens criticasters geen 'Ajax-DNA' en geen Europese ervaring hebben. Ook wordt dit zijn eerste klus bij een traditionele topdrie-club.

"Het verrast iedereen, maar ik snap niet waarom het iedereen verrast", begint Taylor. "Tegenwoordig is iedereen naamgericht, maar dat vind ik een beetje onzin." De jonge middenvelder weet nog niet echt wat hij kan verwachten, maar herinnert zich wel de uitwedstrijd met Ajax op Het Kasteel, eerder dit seizoen. "Ik weet dat hij het met Sparta goed heeft gedaan en daar kan hij trots op zijn. Op het Kasteel wonnen we afgelopen seizoen met 1-0, dat was een lastige wedstrijd. Maar ik kan op basis daarvan niet echt zeggen hoe hij werkt."

Ook zijn teamgenoot Devyne Rensch reageert op de aanstelling van zijn nieuwe trainer. "We gaan het zien. Ik heb alle vertrouwen in de directie en hield me er niet zo mee bezig. Ik ben nu eerst bezig met het EK, daarna zal ik hem ontmoeten."

Ajax begint eind juni al met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen, omdat het dit seizoen, in tegenstelling tot voorgaande Champions League-seizoenen, veroordeeld is tot de voorrondes van de Europa League. De (jeugd)internationals zullen later in de voorbereiding aansluiten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.