Terug

Volg Vandaag Inside

Tapia vervangt Fer bij Feyenoord tegen Cambuur

Tapia vervangt Fer bij Feyenoord tegen Cambuur

19 dec 2019, 21:13

Trainer Dick Advocaat heeft voor de bekerwedstrijd tegen SC Cambuur één wijziging doorgevoerd in de opstelling van Feyenoord ten opzichte van de topper afgelopen zondag tegen PSV. Renato Tapia start op het middenveld in plaats van Leroy Fer, die op de bank begint.

Nicolai Jørgensen gaf zondag na de winst op PSV (3-1) aan dat hij mogelijk niet zou meegaan naar Leeuwarden vanwege zijn zwangere vrouw, maar hij staat gewoon in de spits. Aanvoerder Steven Berghuis viert zijn 28e verjaardag.

Cambuur is de koploper in de eerste divisie. Feyenoord staat zesde in de eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.