Terug

Volg Vandaag Inside

Tannane niet gediend van provocerende Vitesse-fan: 'Warme douche?'

Tannane niet gediend van provocerende Vitesse-fan: 'Warme douche?'

16 jan 2023, 08:00

In de Gelderse derby moest NEC'er Oussama Tannane zondag voortijdig het veld verlaten met een rode kaart. Een Vitesse-fan kon het niet laten om de getergde middenvelder een privé-bericht te sturen; waarna Tannane zélf ook reageerde.

De Gelderse derby betekende voor Tannane een eerste confrontatie met Vitesse, de club waar zijn contract een jaar geleden werd ontbonden. Het weerzien met zijn oud-werkgever duurde echter maar 23 minuten. Nadat Tannane ontplofte, greep hij tegenstander Kacper Kozlowski bij de nek en ontving een directe rode kaart van arbiter Danny Makkelie.

Het feit dat zijn rentree in Arnhem slechts een kwart wedstrijd duurde, leidde tot de nodige hilariteit bij de achterban van Vitesse. Eén supporter besloot om hem een privé-bericht te sturen via Instagram. Hij schreef snerend: "Warme douche?", valt te lezen op het account Vitesse.inside.

Wat deze supporter in zijn emotie waarschijnlijk niet verwachtte, was daadwerkelijk een antwoord van de NEC'er. "Ja met je moeder 😘", aldus Tannane, waarna hij terug snauwt: "0-0 tegen tien man 🤣"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.