Terug

Volg Vandaag Inside

Tadic aanvoerder van Ajax

Tadic aanvoerder van Ajax

5 aug 2019, 20:57

Dusan Tadic is definitief de nieuwe aanvoerder van Ajax. De Serviër is de opvolger van Matthijs de Ligt, die naar Juventus is vertrokken.

"Tadic is mijn eerste aanvoerder en Daley Blind mijn tweede", bevestigde trainer Erik ten Hag maandag vlak voor de laatste training van zijn ploeg voor de uitwedstrijd tegen PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League.

Tadic vertelde trots te zijn dat hij de band bij Ajax mag dragen. "Maar eigenlijk is het ook niet belangrijk", zei hij. "We hebben meerdere aanvoerders, zoals Daley, Klaas-Jan, Joël en André bijvoorbeeld", doelde hij op Blind, Huntelaar, Veltman en Onana. "Met z'n allen moeten we doen wat goed voor Ajax is. Daar gaat het om."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.