Terug

Volg Vandaag Inside

'Sven Mislintat is een topvent, een fantastische man!'

'Sven Mislintat is een topvent, een fantastische man!'

12 sep 2023, 21:20

Na zijn intrede bij Ajax voelt Chuba Akpom zich al helemaal thuis in Amsterdam. In zijn eerste weken bij de club heeft vooral directeur voetbalzaken Sven Mislintat ervoor gezorgd dat Akpom zich welkom voelt in de hoofdstad.

Op het officiële clubkanaal van Ajax deelt Akpom zijn enthousiasme: "Het is een fantastische club met aardige mensen, iedereen is heel vriendelijk. Ik voel me erg welkom." Maar het was vooral Sven Mislintat die indruk op hem maakte: "Vooral dankzij Sven. Hij heeft me hier wegwijs gemaakt en ontving mijn familie ook met open armen. Het is een topvent, een fantastische man," aldus de Londenaar met Nigeriaanse roots.

Voor Akpom begon het avontuur bij Ajax in augustus, toen hij voor een bedrag van 12,5 miljoen euro overkwam van Middlesbrough. Het wachten was echter op zijn werkvergunning voordat hij kon meetrainen en -spelen. Zijn geduld werd beloond toen hij zijn debuut maakte als invaller in het uitduel met Fortuna Sittard, dat eindigde in een 0-0 gelijkspel. De aankomende duels speelt hij met Ajax onder andere tegen FC Twente, Olympique Marseille en Feyenoord op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.