Terug

Volg Vandaag Inside

SV Epe schrapt Marc Overmars Paastoernooi 2022

SV Epe schrapt Marc Overmars Paastoernooi 2022

8 feb 2022, 08:44

Amateurclub SV Epe schrapt het Marc Overmars Paastoernooi 2022. De club heeft dit besloten nadat de oud-international wegens grensoverschrijdend gedrag jegens vrouwelijke collega's opstapte als directeur voetbalzaken bij Ajax.

"Wij zijn als club geschrokken van de berichtgeving rond het grensoverschrijdend gedrag van Marc Overmars", zegt SV Epe in een verklaring. "Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers van deze ingrijpende gebeurtenissen. Het bestuur van SV Epe heeft in het licht van deze ontwikkelingen besloten het Marc Overmars Paastoernooi 2022 niet te laten doorgaan. Zijn naam zal ook in de toekomst niet langer aan het internationale Paastoernooi verbonden zijn. Zijn gedragingen passen niet bij de normen en waarden die de club uitdraagt."

Overmars, oud-international, voetbalde in zijn jeugd bij SV Epe.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.