Terug

Volg Vandaag Inside

Sturing nieuwe hoofdtrainer van Vitesse

Sturing nieuwe hoofdtrainer van Vitesse

30 dec 2019, 15:53

Edward Sturing gaat opnieuw aan de slag als trainer van Vitesse. De oud-verdediger is door de clubleiding tot het einde van dit seizoen aangesteld als opvolger van Leonid Sloetski. De Rus vertrok eind november wegens teleurstellende resultaten. Joseph Oosting was in de maand december interim-trainer.

Sturing was vorig seizoen nog assistent van Sloetski. De twee hadden geen goede relatie met elkaar. Sturing vertrok uit de technische staf en werkte sinds juni van dit jaar met talenten en jeugdtrainers van Vitesse.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.