Terug

Volg Vandaag Inside

Stroll start niet in GP van Singapore na zware crash

Stroll start niet in GP van Singapore na zware crash

17 sep 2023, 11:38

Lance Stroll doet niet mee aan de GP van Singapore. De Canadees van Aston Martin heeft nog last van de naweeën van zijn crash in de kwalificatie. Na onderzoek bleek hij geen verwondingen te hebben opgelopen, maar volgens zijn team heeft het ongeluk veel impact op hem gehad.

"Het team was opgelucht toen Lance zaterdag uit de auto kon komen. Maar helaas voelt hij nog de naweeën van de crash. Het belangrijkste is dat hij nu zo goed mogelijk herstelt. We hebben daarom met elkaar besloten dat hij niet meedoet vandaag. Hij richt zich op de GP van Japan van volgend weekend", zei teambaas Mike Krack.

Stroll crashte in de Q1 van de kwalificatie. Zijn auto was total loss.

De Spanjaard Carlos Sainz start zondag in zijn Ferrari van poleposition. Max Verstappen kende een slechte kwalificatie. De regerend wereldkampioen en leider in de WK-stand moet vanaf de elfde plek starten. De race in Singapore begint om 14.00 uur Nederlandse tijd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.