Terug

Volg Vandaag Inside

Streep door Ziggo Dome-shows Danny Vera

Streep door Ziggo Dome-shows Danny Vera

21 okt 2020, 17:35

Danny Vera heeft zijn drie shows in de Ziggo Dome in november geannuleerd. De concerten zouden al coronaproof plaatsvinden, maar vanwege de nieuwe, strengere maatregelen is optreden toch niet mogelijk.

"Helaas heb ik geen leuk nieuws. Mijn showreeks ‘Vera’s Nightclub - Live in the Round’ in de Ziggo Dome op 12, 14 en 15 november 2020, kan helaas niet doorgaan", schrijft Danny op Instagram. "Vorige week zijn er nieuwe, strengere overheidsmaatregelen afgekondigd om het coronavirus onder controle te krijgen. Op basis van deze maatregelen, de aanhoudend hoge besmettingsaantallen en de vorige week gepubliceerde routekaart vanuit de overheid, zijn we tot de conclusie gekomen dat het onmogelijk is om deze showreeks te kunnen organiseren in november."

Omdat het op dit moment lastig is om te bepalen wanneer shows wel kunnen plaatsvinden, is besloten de shows te annuleren. "Hopelijk zien we elkaar weer snel. Blijf gezond en houd je taai!", besluit de zanger.

De kaarten voor de shows van Vera's Nightclub gingen in september in de verkoop en waren binnen no-time uitverkocht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.