Terug

Volg Vandaag Inside

Stoute Lingo-mevrouw meldt zich voor Jan: 'Als je wil weten waar ik woon, hier ben ik!' 😏

Stoute Lingo-mevrouw meldt zich voor Jan: 'Als je wil weten waar ik woon, hier ben ik!' 😏

5 mrt 2020, 14:35

Jan zag een mevrouw hele stoute woorden spellen bij Lingo en was erg onder de indruk. Jan wilde weten waar de onbekende vrouw vandaan kwam en deed een oproep in de uitzending.

Geheel toevallig kreeg de stoute mevrouw van Lingo lucht van het fragment via Facebook en pakte haar kans. Sandra trok opnieuw haar stoute schoenen aan en reageerde onder het bericht.

‘Als je wil weten waar ik woon! Hier ben ik! 😏’, luidt de ondeugende reactie van Sandra. Een snelle blik op het profiel wijst uit dat Sandra uit Rotterdam komt en nog steeds in de buurt woont. Wellicht kunnen de twee binnenkort samen naar Feyenoord?

VIDEO - Jan ziet stoute mevrouw bij Lingo

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.