Terug

Volg Vandaag Inside

Stevige waarschuwing voor Malacia en Antony: 'Dit is niet de Eredivisie!'

Stevige waarschuwing voor Malacia en Antony: 'Dit is niet de Eredivisie!'

6 okt 2022, 19:29

Manchester United-icoon Patrice Evra heeft nieuwkomers Antony en Tyrell Malacia flink aangepakt na de wanvertoning van United tegen Manchester City (6-3). De Fransman waarschuwt het duo over het niveauverschil met de Eredivisie.

"Ik ben het helemaal met Ten Hag eens als hij zegt dat het geloof er niet was. Dit is de Premier League. Het lijkt erop dat spelers als Malacia en Antony tot dusver plezier maakten, maar nu zullen ze wel merken dat dit niet de Eredivisie is maar de Premier League", vertelt de oud-verdediger tegen Engelse media. "Het gebrek aan geloof was enorm. Het lijkt wel alsof ze City de boodschap meegaven dat zij de betere ploeg waren."

Evra had minstens een punt verwacht in de burenruzie tegen City, maar de wedstrijd was nooit een gelijke strijd. "Ik was geschrokken van die wedstrijd omdat ik dit niet aan zag komen. Ik dacht dat United wel een puntje kon halen. Ze hebben ons vernederd, en dat baart me zorgen voor de toekomst. United keek gewoon toe hoe City speelde. Na die 1-0 kreeg ik het idee dat sommige spelers van United voor de tegenstander wilden applaudisseren," aldus de oud-speler van onder meer Marseille en Juventus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.