Terug

Volg Vandaag Inside

Stevens vaag over problemen Schalke 04

Stevens vaag over problemen Schalke 04

25 apr 2019, 16:34

Trainer Huub Stevens van Schalke 04 heeft twee dagen voor de derby tegen Borussia Dortmund zijn zorgen geuit over de problemen in de selectie. Stevens, lid van de raad van toezicht en sinds anderhalve maand hoofdcoach, zette woensdag Nabil Bentaleb terug naar het beloftenelftal. ,,Er zijn verschillende soorten problemen bij Schalke. Ik kan hier verder nog niet zoveel over zeggen", liet Stevens weten bij de persconferentie.

,,Ik heb mijn beslissing over Bentaleb overlegd met anderen en ik kon niets anders doen in deze situatie. Het is een teamsport, niet alles draait om één speler."

Schalke strijdt om lijfsbehoud in de Bundesliga terwijl tegenstander Dortmund nog kans maakt op de titel. Vlak voor de Kohlenpott-derby gaf Stevens aan dat hij enigszins verrast is over de problemen binnen de ploeg. ,,Pas als trainer hoor en zie je dingen die je eerst niet opvielen. We gaan hier intern mee aan de slag, maar misschien zullen we er binnenkort ook publiekelijk mee naar buiten komen", aldus de mysterieuze Stevens.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.