Terug

Volg Vandaag Inside

'Stengs bereikt akkoord met Feyenoord en wordt een van de grootverdieners in Rotterdam'

'Stengs bereikt akkoord met Feyenoord en wordt een van de grootverdieners in Rotterdam'

24 juli 2023, 11:30

Calvin Stengs en Feyenoord hebben maandagochtend een persoonlijk akkoord bereikt over een contract tot medio 2027, meldt De Telegraaf. In Rotterdam wordt de 24-jarige aanvaller een van de grootverdieners.

Lange tijd leek Stengs op weg naar Royal Antwerp FC, waar hij afgelopen seizoen op huurbasis speelde en waarmee hij Belgisch landskampioen werd. Een telefoontje van Arne Slot heeft er echter voor gezorgd dat Stengs alsnog voor Feyenoord kiest. De trainer overtuigde Stengs van het plan van Feyenoord, waarna de Rotterdammers vervolgens veel slagvaardiger bleken dan Royal Antwerp.

Die club was al bijna akkoord met Nice over een transfersom van zes miljoen euro vast, maximaal één miljoen euro aan bonussen en een doorverkooppercentage van dertig procent. Marc Overmars hikte echter tegen het bruto jaarsalaris van 2,5 miljoen euro van Stengs aan, die niet wilde inleveren ten opzichte van zijn contract bij Nice.

Pas zondagavond, nadat Feyenoord tussendoor was komen fietsen, bleek Antwerp bereid om aan de eisen van Stengs te voldoen. Te laat: Stengs kiest voor de trainer met wie hij eerder succesvol samenwerkte bij AZ, gaat rechtstreeks de Champions League in en hoopt zich in Rotterdam weer in de kijker van Oranje te spelen.

Bij Feyenoord gaat Stengs een netto jaarsalaris van 1,25 miljoen euro verdienen, waarmee hij een van de grootverdieners wordt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.