Terug

Volg Vandaag Inside

Stam komt op voor zijn spelers van Feyenoord

Stam komt op voor zijn spelers van Feyenoord

4 aug 2019, 19:08

Trainer Jaap Stam weigerde zijn spelers van Feyenoord af te vallen na het gelukkige gelijkspel tegen het gepromoveerde Sparta Rotterdam (2-2) in de eigen Kuip. "De jongens hebben keihard gewerkt", benadrukte hij. "En het is echt niet zo dat we hadden verwacht dat we wel even makkelijk gingen winnen."

"Ik heb echt wel positieve dingen gezien", zei hij. "Het is allemaal niet zo negatief en slecht. We zijn blijven doorgaan tegen een tegenstander die heel compact verdedigde en snel counterde. Tegen zo'n ploeg is het lastig aanvallen. We maken pas in de 95e minuut de 2-2 maar dat was dik en dik verdiend. Daar hebben we voor gevochten."

Stam besefte dat Feyenoord dit seizoen wel eens vaker op een verdedigende tegenstander gaat stuiten. "Maar de jongens die bij ons verdedigden doen dat al heel lang en ze hebben bewezen dat ze goed kunnen verdedigen. Het lag ook niet alleen aan onze defensie. We hebben doelpunten weggegeven, maar ook te veel kansen gemist."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.