Terug

Volg Vandaag Inside

Stam koestert Europa League met Feyenoord

Stam koestert Europa League met Feyenoord

23 okt 2019, 21:10

Voor trainer Jaap Stam van Feyenoord vormt de Europa League dit seizoen vooralsnog een redelijk alternatief voor de competitie in eigen land. De huidige tiende plaats in de eredivisie levert de oud-international momenteel behoorlijk wat kritiek op. Succes in Europa kan de druk op Stam en zijn selectie wat wegnemen. Donderdag wacht in Bern de pittige uitwedstrijd tegen Young Boys op een kunstgrasveld in Stade de Suisse.

"Of de Europa League ons seizoen moet redden? Wij geven niet op", zei Stam. "Maar het klopt dat we er beter voor staan en volop meedoen in deze competitie."

Feyenoord maakte begin deze maand indruk in de Europa League met een thuiszege tegen FC Porto (2-0). "Vooraf werden wij kansloos geacht. Wij gaan tegen Young Boys weer voor het maximaal haalbare. Aan ons om te laten zien hoe graag we dat willen."

In de selectie van Feyenoord ontbreken verdediger Rick Karsdorp en aanvaller Nicolai Jørgensen, die afgelopen zondag in de teleurstellende thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (1-1) nog basisspelers waren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.