Terug

Volg Vandaag Inside

Stam deze zomer benaderd door club Premier League: 'Was meteen geen optie'

Stam deze zomer benaderd door club Premier League: 'Was meteen geen optie'

22 okt 2019, 12:43

Jaap Stam kon deze zomer aan de slag bij Newcastle United, maar koos ervoor om bij Feyenoord aan de slag te gaan.

Voetbal International meldt dat Jaap Stam deze zomer benaderd is door Newcastle United. De club uit de Premier League was echter te laat, zo verklaart Stam. 'Je bent geïnformeerd, want het klopt wel. Newcastle United meldde zich een paar dagen nadat ik mijn handtekening had gezet bij Feyenoord. Dus het was meteen geen optie. Ik ben van een man een man, een woord een woord'.

Het werd dus Feyenoord waar Stam aan de slag zou gaan. Deze week staan er uiterst belangrijke duels op het programma voor Stam en zijn mannen. Aanstaande donderdag speelt het in de Europa League tegen Young Boys. Zondag speelt het in Amsterdam de Klassieker.

Koffie met Boskamp: Jarige Jan geeft Stam gouden tip om Ajax te verslaan

Koffie met jarige Boskamp: Wie wint de Klassieker?
9:28
Koffie met jarige Boskamp: Wie wint de Klassieker?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.