Terug

Volg Vandaag Inside

Spurs moet Lloris rest van het kalenderjaar missen

Spurs moet Lloris rest van het kalenderjaar missen

7 okt 2019, 21:23

De aan zijn elleboog geblesseerde Hugo Lloris staat in 2019 niet meer op het veld, voor een training noch voor een wedstrijd. Tottenham Hotspur heeft een medische update gegeven waaruit blijkt dat de Franse keeper een lange rustperiode moet inlassen. Een operatie is volgens de Spurs niet noodzakelijk.

De 32-jarige Lloris, die momenteel een brace heeft, kwam afgelopen zaterdag in het competitieduel met Brighton & Hove Albion ongelukkig terecht waardoor zijn linkerelleboog uit de kom schoot.

De Franse bondscoach Didier Deschamps riep Mike Maignan van Lille op als vervanger van Lloris voor de komende EK-kwalificatiewedstrijden tegen IJsland en Turkije.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.